Milyen nyelvoktatás lesz a Nyelvguru Nyelviskola termeiben mostanában?

 

Október 7.
Orosz középhaladó nyelvtanfolyam (B1+)

Október 13.
Orosz kezdő nyelvtanfolyam (A1)

Október...
Angol újrakezdő nyelvtanfolyam (Elementary A2)

 

 

Még több tanfolyam >>


Nyelvguru Nyelviskola Szeged qr code
Nyelvguru Nyelviskola Szeged
QR kódja mobiltelefonhoz

 

Nyelviskolánk Rádió88
reklámspotja


Magyar Honlap Linkek

Hun-Web Katalógus és Kereső

WYW kereső

weblink

Nyelviskola linkgyűjtemény

Hungarian Web Linkgyűjtemény


  Nyelvguru Nyelviskola
keresőszavai

Nyelviskola Szeged Nyelviskola Szegeden, Nyelvtanfolyam Szeged, Nyelvtanfolyamok, Nyelvoktatás Szeged, Angol nyelvtanfolyam, Orosz nyelvtanfolyam, Angol tanfolyam, Orosz tanfolyam, Angol oktatás, Orosz oktatás, Nyelvtanulás, Angol nyelv Szeged, Orosz nyelv Szeged

 

 

Szintfelmérő

Ha már tanultál valamikor valamilyen nyelvet, de úgy érzed, hogy újra kezdenéd a tanulást, az egy nagyszerű dolog. Ilyenkor viszont sokan abba a hibába esnek, hogy mindent elölről kezdenek, és gyakorlatilag végigunatkozzák a kezdő tanfolyamot. Hogy miért? Mert már mindent tudnak, ami ott elhangzik, csak az idő múlásával ez kicsit feledésbe merült. Amennyiben mégis úgy döntesz, hogy teljesen elölről kezded a nyelvtanulást, lehetséges, hogy azt fogod érezni, nem jó ütemben fejlődik a tudásod és, valljuk be őszintén, a többség ilyen esetben újra abbahagyja a tanulást.

Ha már tanultál nyelvet, sokkal hamarabb előjönnek a tanultak egy kis gyakorlással, mint gondolnád, csak foglalkozni kell vele egy kicsit. Mielőtt újra tanulni szeretnél egy nyelvet, mindenképp javasoljuk, hogy tanfolyamra jelentkezés előtt tölts ki nálunk egy díjmentes és kötelezettséggel nem járó szintfelmérő tesztet. Így te is látni fogod, mit tudsz most, és ennek függvényében tudunk neked ajánlani egy saját szintednek megfelelő tanfolyamot.

Amennyiben a szintfelmérő megírásával kapcsolatban kérdéseid adódnának, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a 0662-20-20-20 telefonszámon, vagy kérdéseid e-mailben is felteheted az info(kukac)nyelvguru.hu címen.


Kapcsolódó oldalaink

Tanfolyamok
Iskolánkról
Kapcsolat

Nyelvguru Nyelviskola Szeged